Τρόποι αποστολής

Κόστος μεταφορικών

Το KOKKEN, σας αποστέλλει με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών – courier τις παραγγελίες σας όπου εσείς ζητήσετε σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες πάνω από 50€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά, τα οποία τα επιβαρύνεται το KOKKEN για εσάς.

Για μικρότερες παραγγελίες επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών, το οποίο ξεκινάει από 3,00 € μέχρι 2 κιλά βάρους. Το ακριβές ποσό βέβαια εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας.

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, δεν υπάρχει χρέωση. Αποστολές παραγγελιών με αντικαταβολή μετρητοίς, σε δυσπρόσιτους προορισμούς, επιβαρύνονται με τις ως άνω χρεώσεις.

Αποστολές σε δυσπρόσιτους προορισμούς που δεν υπάρχει η υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας courier.

Χρόνος αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 2 εως 4 εργάσιμες ημέρες.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται απο τον courier ως δυσπρόσιτες, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Αποστολές στην Κύπρο

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 ημερών,η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€. μέχρι 2 κιλά βάρους, ενώ η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 4,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής μετρητοίς επιβαρύνεται με 5,00€. Για αποστολή με παράδοση εντός 7 ημερών και έως 5 κιλά βάρους, η χρέωση ανέρχεται στα 8,00€.