Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους ακόλουθους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας:

1) Αντικαταβολη: πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση
Με τη μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή της από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. .
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ΚΟΚΚΕΝ, λόγω επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σας επιβαρύνουν.

2) Πιστωτική κάρτα: VISA, VISA Electron, Mastercard,American Expres,Maestro
Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με πιστωτική κάρτα.
Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο KΟΚΚΕΝ, γίνεται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών της ……………………
Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο KΟΚΚΕΝ, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά στο KΟΚΚΕΝ, και σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας.

3) PayPal
Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με χρήση του λογαριασμού σας PayPal.
Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας από το KΟΚΚΕΝ. Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο KΟΚΚΕΝ, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της PayPal όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας και η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Η χρέωση στο λογαριασμό σας καταγράφεται με δικαιούχο τoν ΠΑΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, αυτον που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το ΚΟΚΚΕΝ.Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το KΟΚΚΕΝ λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο ίδιος λογαριασμός PayPal που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

4) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από το KΟΚΚΕΝ, για αγορές με εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, είναι οι παρακάτω:
– Eurobank: GR5302601310000700200724616
– Alpha Bank: GR45 0140 8570 8570 0200 2002 596
– Πειραιώς: GR02 0172 2570 0052 5709 3543 016

Κατά την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί ως δικαιούχος του λογαριασμού o ΠΑΣΙΟΣ.Α.ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το KΟΚΚΕΝ, λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN.